Informatii utile pentru mentinerea unei sanatati debordante cat si pentru redobandirea ei.
Ponturi Sigure Pentru Pariuri Sportive
duminică, 21 iulie 2013
luni, 17 iunie 2013
Vitamina C vindeca rapid infectiile
Teoria curgerii electronilor spune ca boala este caracterizata printr-o curgere lenta a electronilor, in timp
ce sanatatea printr-o circulatie rapida
a lor. Deci fizica si chimia sunt, pentru cei mai multi dintre noi, stiinte complicate(!) (motiv pentru care nu am excelat la niciuna dintre aceste materii cand inca eram pe "bancile scolii"!), cel putin in acest sens lucrurile sunt cat se poate de simple, astfel incat oricine "fost elev" le poate acum intelege!
Antioxidantii
si prooxidantii (radicalii liberi, antagonistii antioxidantilor) sunt acesti
Romuls si Remus ai corpului. Antioxidantii
aduc electroni si ii ofera radicalilor liberi spre a-i neutraliza si a-i elimina din corp.
Daca radicalii liberi
ar ramane “liberi" si nestingheriti prin corp, ar face ravagii! Ar oxida sau ar
“rugini” practic toate celulele. Toxinele si infectilie sunt toate
prooxidante, produse prin “ruginire”. Vitamina C, sau antioxidantul principal
al corpului asa cum imi place sa o numesc, doneaza electroni, de aceea este eficienta
in aproape orice boala.
Este
adevarat ca in anumite conditii anumiti antioxidanti pot deveni prooxidanti,
insa vitamina C isi pastreaza “integritatea” si darnicia in electroni, ramanand
un veritabil antioxidant indiferent de doze.
In
cazul atacului virusilor si infectilor, antioxidanti sunt "soldatii" consumati cel mai repede. In
multe infectii, microorganismele sunt fie toxice in sine, fie ele insele produc
toxine prin ceea ce excreta. Acestea au nevoie de mai multi antioxidanti pentru
a fi neutralizate. Intodeauna cand o infectie
este grava, iti consuma protectia antioxidanta. Cand antioxidanti sunt
consumati, apar simptomele de boala.
Toate toxinele sunt prooxidante, adica “inghit” cu nesat electronii pe
care antioxidantii sunt gata sa ii ''doneze''. Asadar, toxinele oxideaza
vitamina C sau alti antioxidanti (glutation, seleniu, vitamina E, vitamina A
etc). De fiecare data cand aveam de-a face cu o infectie sau cu o intoxicatie
cu otravuri, orice medicamente sau remedii aveti de gand sa folosim, intodeauna
este de preferat sa incepem cu vitamina C. Este o regula faptul ca deficienta
de vitamina C are un impact negativ asupra sistemului imunitar.
Vitamina C
este un absolut virucid (distruge
virusurile). Nu exista nici un singur virus care sa fie adus in contact direct
cu vitamina C (in vitro sau in vivo) si sa nu fie 100% inactivat sau
distrus de catre aceasta. Singurele exceptii, in care s-ar putea sa nu se vada
rezultate, sunt urmatoarele doua situatii:
a) nu a fost administrata destula vitamina
C;
b) in unele cazuri cronice (hepatita cronica, boala Lime cronica, Sida cronica). In
aceste situatii, se pare ca virusul sa invatat sa “se ascunda” perfect de antioxidanti.
In sida, de exemplu, avem un ARN al unui virus incorporat in celulele
sistemului nostru imunitar. Accesul aici va fi mai dificil. Totusi, daca
tratamentul cu vitamina C va dura destul de mult timp cu doze destul de mari, s-ar
putea remedia situatia siin cazulacestor boli grave. Acesta trebuie mentinut un
timp pana cand celulele imunitare isi termina ciclul.
Vitamina
C este legata de sistemul imunitar si de producerea de anticorpi, dar si de
producerea de interferon (substanta proteica ce impiedica dezvoltarea
virusilor); intareste celulele B si T ale sistemului nostru imunitar
(limfocite). Singurul caz in care vitamina C va interfera cu alte terapii este situatia
in care acele procedee sunt prooxidative, cum este cazul chimoterapiilor.
Se
pare totusi ca hepatita acuta este una dintre bolile care se trateaza usor cu 70 de
grame de vitamina C intravenos. In 3 zile bolnavul se simte bine, iar in 7 zile
rezultatele de laborator sunt perfecte. Daca nu suntem destul de increzatori sa
folosim doar vitamina C in videcare,
putem folosi si celelalte terapii medicamentoase. Chiar si asa, daca folosim doze
destul de mari de vitamina C, vindecam si boala si neutralizam si efectul toxic
al celorlalte terapii.

Mai multe despre vitamina C si cancer gasiti aici
miercuri, 5 iunie 2013
Nutrientii, panaceu universal
CATIVA NUTRIENTI ( VITB3, VIT C, ZINC, SELENIU, SI B COMPLEX) SA IMBUNATATEASCA SIMPTOMELE, BA CHIAR SA VINDECE MAJORITATEA BOLNAVILOR DIN SPITALELE PSIHIATRICE?
Nu vitaminele vindeca.CARENTA nutrientilor provoaca marea majoritate a simptomelor. Hrana vie, crudivora are nenumarati nutrienti per calorie. Odata ridicat nivelul de MICRONUTRIENTI (vitamine, minerale, fitonutrienti si enzime) in corp.....SANATATEA(starea normala) isi intra in drepturi.
Nutrientii se gasesc in sol. In forme anorganice. Planta prin radacini si fotosinteza ii transforma pentru ca noi sa ii putem utiliza. Solul in care cresc culturile intensiva mai are 3 minerale (N, P, K).Daca nu aveti acces la niste fructe si legume 100% organice si doriti sa accesati ce va apartine de drept , adica SANATATEA DEBORDANTA, atunci o dieta crudivora plus cativa nutrienti esentiali ''sintetici''( Niacina, vitC, vit D3,Q10, ) cred ca restsbilesc echilibrele. Dozele recomandate sau care le iau personal.......nu vi le pot spune ca sa nu va sperii :))) Daca doriti sa aflati care sunt dozele ''eficiente'' sunt sigur ca puteti afla. Dozele recomandate de institutiIle de renume, sunt in mod INTENTIONAT atat de mici pentru a nu fi eficeiente. Si sa isi poata vinde miile de substante chimice care nu se gasesc in nici o planta sau aliment in stare naturala. Pentru ca pe acelea le pot ''patenta''
Vitaminele si mineralele sintetice au o singura problema. SUNT IZOLATE!!! Adica fara restul flavonelor si micronutrientilor nu se prea absorb si nici nu se asimileaza. Luate insa impreuna cu o dieta 100% crudivora ( fructe, frunze verzi blenduite, sucuri proaspat stoarse, germeni, etc) Corpul va putea sa folosesaca o parte mare din aceste vittamine si minerale.
O ultima recomandare NU CREDETI NIMIC DIN CE ATI CITIT !!!!!!! pana nu va mai documentati si va convingeti personal. Fiecare dintre noi e propriul sau doctor!!!!!! SANATATE MAXIMA!!!!
http://www.orthomolecularvitamincentre.com/a_hoffer_schizophrenia.php
Nu vitaminele vindeca.CARENTA nutrientilor provoaca marea majoritate a simptomelor. Hrana vie, crudivora are nenumarati nutrienti per calorie. Odata ridicat nivelul de MICRONUTRIENTI (vitamine, minerale, fitonutrienti si enzime) in corp.....SANATATEA(starea normala) isi intra in drepturi.
Nutrientii se gasesc in sol. In forme anorganice. Planta prin radacini si fotosinteza ii transforma pentru ca noi sa ii putem utiliza. Solul in care cresc culturile intensiva mai are 3 minerale (N, P, K).Daca nu aveti acces la niste fructe si legume 100% organice si doriti sa accesati ce va apartine de drept , adica SANATATEA DEBORDANTA, atunci o dieta crudivora plus cativa nutrienti esentiali ''sintetici''( Niacina, vitC, vit D3,Q10, ) cred ca restsbilesc echilibrele. Dozele recomandate sau care le iau personal.......nu vi le pot spune ca sa nu va sperii :))) Daca doriti sa aflati care sunt dozele ''eficiente'' sunt sigur ca puteti afla. Dozele recomandate de institutiIle de renume, sunt in mod INTENTIONAT atat de mici pentru a nu fi eficeiente. Si sa isi poata vinde miile de substante chimice care nu se gasesc in nici o planta sau aliment in stare naturala. Pentru ca pe acelea le pot ''patenta''
Vitaminele si mineralele sintetice au o singura problema. SUNT IZOLATE!!! Adica fara restul flavonelor si micronutrientilor nu se prea absorb si nici nu se asimileaza. Luate insa impreuna cu o dieta 100% crudivora ( fructe, frunze verzi blenduite, sucuri proaspat stoarse, germeni, etc) Corpul va putea sa folosesaca o parte mare din aceste vittamine si minerale.
O ultima recomandare NU CREDETI NIMIC DIN CE ATI CITIT !!!!!!! pana nu va mai documentati si va convingeti personal. Fiecare dintre noi e propriul sau doctor!!!!!! SANATATE MAXIMA!!!!
http://www.orthomolecularvitamincentre.com/a_hoffer_schizophrenia.php
luni, 3 iunie 2013
7 alimente care detoxifica ficatul
Ficatul
este un organ foarte important in detoxifiere, care curata si purifica singele,
filtrandu-l de substante toxice. Daca toxinele se acumuleaza peste masura in
organism, ficatul este suprasolicitat si
fortat sa lucreze “peste program”. Prin urmare, “munca in exces” a ficatului
nu ramane fara urmari, iar intregul organism poate avea de suferit, sanatatea
fiind compromisa.
Datorita
faptului ca ficatul este responsabil si de producerea bilei, este foarte
important sa fie mentinut intr-o stare oprima de functionare. Fara un ficat
functional corpul nostru nu numai ca nu se va putea detoxifia, dar nici nu va
putea absorbi nutrientii din hrana, ceea ce va duce la un dezastru “general” pentru
sanatate.
"Mii de enzime necesare proceselor
biologice sunt construite in ficat”, scrie
Dr. Karl Maret, facand referire la importanta unui ficat sanatos.
Buna
functionare a ochilor, inimii, creierului, incheieturilor, rinichilor si a
tuturor organelor din corpul nostru, depinde de buna functionare a ficatului
nostru. Asadar, in continuare vom enumera cateva dintre cele mai importante
alimente care, consumate cat mai des posibil, redau ficatului nostru sanatatea
debordanta.
1.Usturoiul contine numerosi componenti sulfurosi care
activeaza enzimele din ficat, responsabile cu eliminarea toxinelor din corp.
Acest “verisor al cepei” contine alicina si seleniu, doua substante care
impreuna formeaza un fel de “scut de aparare” eficient in protejarea ficatului
de toxinele invadatoare .
2. Grapefruitul este bogat in vitamina C si antioxidanti, nutrienti care
curata ficatul. Cand este consumata impreuna cu fructul, pielita alba cu gust
amar, potenteaza si fixeaza in corp, mult
mai eficient, nutrientii din fruct. Asemeni usturoiului, grapefruitul contine
componenti care stimuleaza producerea de enzime oxidative in ficat. De
asemenea, contine un flavonoid important (substante cu efect eficient asupra
permeabilitatii vaselor capilare) care ajuta ficatul sa arda grasimile in loc
sa le depoziteze.
3.
Ceaiul verde, fiind bogat in
antioxidanti, elimina rapid grasimile din ficat si contribuie la buna
functionare a acestuia. Aceasta bautura protejeaza ficatul de toxine care, in
timp, s-ar putea acumula, declansand serioase probleme de sanatate.
4. Frunzele verzi (in special cele putin amare: papadia, rucola, cicoarea,
spanacul, frunzele de patrunjel, telina, morcov) contin numerosi compusi ce neutralizeaza
si elimina metalele grele care altfel se pot depozita in ficat. Astfel ca, pesticidele
si ierbicidele au slabe slanse de a-si gasi “cuibul” potrivit in corpul nostru si,
descurajate, vor “zbura” catre “tarile calde”! Frunzele verzi contribuie
indirect la eliminarea toxinelor prin bila, fiind de ajutor formarii acesteia
din urma.

6. Nucile
contin o cantitate mare de L-arginina (un aminoacid) si acizi grasi Omega3, cu
putere de detoxifiere a ficatului. Pentru a fi maxim de eficiente, nucile
trebuie sa fie “nuci hidratate”, adica lasate in apa timp de cel putin 8 ore
inainte de a fi consumate. Extrasul din coaja de nuca (sub forma de tinctura) este,
de asemeni, un excelent remediu folosit in detoxifiere.
luni, 27 mai 2013
Motivatia= Nevoile x Cunostinta
Ce se intampla cu motivatia daca oricare din celelalte doua elemente din ecuatie are valoarea 0? Fara doar si poate, motivatia va fi 0!
Sa luam un exemplu usor. Daca am face o vizita prin spitale, am observa cu usurinta ca acestea sunt pline de persoane care, pe de-o parte au multe nevoi (pentru ca altfel nu s-ar afla acolo), iar pe de alta parte nu au prea multe cunostinte despre functionarea si intretinerea corpului uman. Si daca informatia (cunostinta despre cum functioneaza corpul lor) nu ar fi zero, cu siguranta in cel mai scurt timp ar iesi pe picioarele de acolo si nu intre patru scanduri cum ies cei mai multi clienti fideli a respectivelor institutii ''prestigioase'' de altfel :).
Pentru asemena oameni in viitor ma gandeam sa le fac un cadou. Si catorva dintre ei poate un mp3 cu ''cunostinte'' :) Si daca la plecare ar lasa dispozitivul impreuna cu o baterie noua la un alt ''ortac'' de incredere, am ajuta mai mult decat toti doctorii la un loc din acel spital. Aceasta cu o investitie minima( poate mai mica decat o cutie de medicamente sofisticate)
La polul opus sunt tinerii. Acestia au capul plin de cunostinte. Insa corpul lor functioneaza inca pentru ca e in ''garantie''. Nevoile acestora sunt inexistente. ( Majoritatea dintre ei cunosc efectele daunatoare ale fumatului , de exemplu, insa corpul lor nu ''se destrama'' asemenea fumatorilor trecuti de o varstra....
In concluzie Motivatia de a schimba ceva in stilul de viata. In a te opri din obiceiurile sinucigase, e direct proportionala cu NEVOILE si cu nivelul de CUNOSTINTA (informatii)
Primul capitol audio din cartea : Alimentele miracolul vindecarii.......
Partea a 2-a, Partea a 3-a, Partea a 4-a, Partea a 5-a, Partea a 6-a, Partea a 7-a, Partea a 8-a, Partea a 9-a, Partea a 10-a , Partea a 11-a, Partea a 12-a,Partea a 13-a
sâmbătă, 18 mai 2013
Vindecă-te de cancer cu medicamentele lui Dumnezeu în trei săptămâni
Corpul fizic e format din trei
părţi principale: celule și două lichide (sânge și
limfă). Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar
limfa le spală de toxinele rezultate în
urmă funţionării celulelor și le duce la organele de
detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru ca acestea să le elimine din corp.
Un nou-născut, pentru a crește, are nevoie de două lucruri
vitale: să fie hrănit și să i se schimbe scutecele .
Exact la fel stau lucrurile și cu celulele noastre. Ele au nevoie
de hrană (prin sânge) și de detoxifiere (prin limfă).
Limfa este un lichid uleios și
mai vâscos decât sângele care are o “problemă”: este staționar în
corpul nostru, adică nu este împins (pompat) de către niciun organ, așa
cum este sângele de către inimă. Iar pentru a-l ajuta să circule este nevoie de
mișcare
fizică, întrucât antrenamentul mușchilor îl pune în mișcare.
Acesta este unul dintre motivele pentru care transpirăm imediat ce începem să
alergăm. Sistemul limfatic începe să se miște, toxinele sunt duse la cel mai
mare organ de detoxifiere, pielea. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea
- și
toate organele care alcătuiesc corpul uman - sunt fiecare “o grămadă” de
celule.
Sângele are un pH de 7,35 - 7,45:
așa
a fost creat și, prin urmare, așa trebuie să rămână! Dacă se
întâmplă ca pH-ul să scadă, în aproximativ patru minute corpul trebuie să îl
ridice din nou la aceste valori, indiferent de situație; altfel,
viața
ar înceta în corpul respectiv. Fructele și legumele consumate în stare
crudă acidifică sângele foarte puțin. Aceleași legume,
de această data gătite, induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar
preparate altfel decât prin fierbere și coacere, îl acidifică mult mai
mult. Proteina animală induce o aciditate și mai mare. Alimentele procesate și
rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o
aciditate extrem de mare.
Cum spuneam, sA¢ngele are la
dispoziție patru minute să ajungă la un pH de 7,35; dacă are
doar putină aciditate de neutralizat, acesta va folosi mineralele-baze din
corpul nostru (calciu și magneziu luate direct din oase și
dinți),
ceea ce duce, în timp, la slăbirea densităţii osoase. Spuneam mai devreme că
sângele alimentează și este în contact permanent cu toate celulele din corpul
nostru. Ce poate face că să scape rapid de aciditate și să rămână
alcalin? Aruncă toată aciditatea pe celule! Și la mulți dintre
noi face acest lucru de trei ori pe zi.
Starea normală a celulelor
noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (în care este prezent oxigenul),
fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite și
„uzine energetice”, deoarece conțin enzimele oxido-reducătoare
necesare respirației).
Acum, imaginați-vă că sângele
scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă
devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este prezent în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar
două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă și devine o celulă care se
adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob,
producându-și energia prin fermentație. Aceasta este o celulă
canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toți avem între
1.000 și 10.000 de celule canceroase în corp. Însă, un
sistemul imunitar sănătos le distruge. În cazul acesta, se ridică următoarea întrebare:
“Atunci de ce cancerul face așa de mari ravagii? De ce nu suntem
protejați cu toții de propriul sistem imunitar?”
Aici intervine partea interesantă:
celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, știe
că va fi decimată de globulele albe și găseşte o cale prin care să
devină invizibilă pentru sistemul imunitar: se camuflează! Se înveleşte cu niște
celule normale și sănătoase care aparțin corpului (celule trofoblaste) și
astfel sistemul imunitar este “orbit”,
nu vede ce se găsește înăuntru.
Exact același
lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din
cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar
ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea
din Edinburgh, Scoția, declara într-un articol din jurnalul medical Lancet: “Între celulele canceroase și anumite celule preembrionare
caracteristice fazei inițiale
a gravidităţii, nu există nicio diferenţă”.
Celulele stem sunt niște
celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc
în ovare și testicule (pentru a crea viață) și
20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de țesut
deteriorat în caz de accident).
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule
trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta crește
exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se oprește
din creștere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcționeze
după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită “tripsină”. Această
enzimă oprește din creștere placenta. Până în a noua lună,
creșterea
placentei este foarte lentă. În luna a noua, pancreasul fătului - care lucrează
deja la capacitate maximă -, împreună cu pancreasul mamei, produc această
enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odată
placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) și
sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declanşând imediat durerile nașterii;
practic, îl dă afară pe ”parazit”. Interesant, nu-i așa?
Tripsina, în afara faptului că
digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală.
Cu o dietă omnivoră (în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină
spre digestia alimentelor de trei ori pe zi și mai au și pancreasul
slăbit), pancreasul nu produce suficient de multă tripsină nici măcar pentru
digestie, deci în niciun caz nu mai are
“puterea” să distrugă învelisul (placenta) sub care celulele canceroase
s-au ascuns de sistemul imunitar. Acesta
este motivul pentru care creșterile tumorale depind atât de
mult de ”stilul de viaţă” și de obiceiurile alimentare.
Studiile medicale au
demonstrat că celulele canceroase au
nevoie de zece ani de divizări și multiplicări până când pot fi
observate cu aparatele medicilor şi stabili diagnosticul “cancer în faza I”.
Dacă în acești zece ani ținem câteva posturi în care nu
mâncăm nimic de origine animală, toată tripsină disponibilă merge și
digeră învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru
globulele albe. Aşadar, un simgur post religios ne poate vindeca de cancer fără
că noi să știm acest lucru!
Ce fac chimioterapia și radioterapia?
Omoară celule canceroase! Până aici, totul pare în regulă. Însă aceste
terapii mai nimicesc și celule sănătoase. Haideți
să trecem cu vederea și acest aspect. Dar fiți
atenți:
chimioterapia și radioterapia paralizează globulele albe. După
prima sedintă de chimioterapie, acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza
pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu. În
multe fructe și legume există niște ”coloranţi” care sunt, de fapt,
niște
otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru
(resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu
(licopenii și antocianinele), cel portocaliu (caroten) și
galben.
Să vedem modul de funcționare. Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-și
produce energia, întrucât o produc prin fermentație, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din
20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar
consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, sau polizaharidele din
frunzele verzi (salată, varză, spanac) concomitent cu consumarea zahărului,
celulele canceroase vor consuma și resveratrolul și
celelalte substanțe anticancerigene din frunzele verzi și
vor muri “pe capete”.
În asemenea boli degenerative
sunt recomandate sucurile verzi, întrucât în felul acesta cantitatea de nutrienți
care ajunge în sînge (și deci la celule) este mult mai
mare. Se poate bea sucul de la 4 verze într-o zi însă, dacă le-am consumă
integral, absorbția ar fi îngreunată din cauza fibrei celulozice. Iar
volumul pe care l-ar ocupă nu este de neglijat!
Primul
lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula canceroasă am distrus-o, dar
în locul ei a rămas un lichid foarte
toxic. Această otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici
intervine sistemul limfatic. Există două plante esenţiale care pun în mișcare limfa: lămâia și echinaceea. Consumul
zilnic a 3-4 lămâi stoarse și
diluate cu apă, împreună cu 2-3 lingurițe
de pulbere de echinaceea asigură mișcarea
sistemului limfatic care preia lichidul toxic și îl duce în ficat.
Ficatul
amestecă această otravă cu bila și
o varsă în intestin. De acolo merge în colon și asteaptă să fie
eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va
reabsorbi și
otrava și o va reintroduce în
ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluția
salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des și apoi să scoatem
imediat din intestine lichidul toxic. Clismele cu cafea fac acest lucru. Dacă bem
cafeaua, această stimulează rezervele de glicogen din ficat și ne dă un “boost” de
energie (energie “stimulată”), dar dacă o folosim ca și clismă, stimulează
ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule
canceroase). Bila se combină cu cafeaua în intestin și colon și este eliminată
imediat din organism.
Acesta este ciclul:
12 ore de flux continuu de resveratrol și
zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm celulele canceroase până dimineață. Apa cu lămâie și echinaceea duc - prin
mișcarea limfei - otrăvurile
în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât
mai repede posibil, oprind reabsorbţia lor din colon.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)