Ponturi Sigure Pentru Pariuri Sportive


luni, 17 iunie 2013

Vitamina C vindeca rapid infectiile


Teoria curgerii electronilor spune ca boala este caracterizata printr-o curgere lenta a electronilor, in timp ce sanatatea printr-o circulatie rapida a lor. Deci fizica si chimia sunt, pentru cei mai multi dintre noi, stiinte complicate(!) (motiv pentru care nu am excelat la niciuna dintre aceste materii cand inca eram pe "bancile scolii"!), cel putin in acest sens lucrurile sunt cat se poate de simple, astfel incat oricine "fost elev" le poate acum intelege!

Antioxidantii si prooxidantii (radicalii liberi, antagonistii antioxidantilor) sunt acesti Romuls si Remus ai corpului. Antioxidantii aduc electroni si ii ofera radicalilor liberi spre a-i neutraliza si a-i elimina din corp.
Daca radicalii liberi ar ramane “liberi" si nestingheriti prin corp, ar face ravagii! Ar oxida sau ar “rugini” practic toate celulele. Toxinele si infectilie sunt toate prooxidante, produse prin “ruginire”. Vitamina C, sau antioxidantul principal al corpului asa cum imi place sa o numesc, doneaza electroni, de aceea este eficienta in aproape orice boala.

Este adevarat ca in anumite conditii anumiti antioxidanti pot deveni prooxidanti, insa vitamina C isi pastreaza “integritatea” si darnicia in electroni, ramanand un veritabil antioxidant indiferent de doze.

In cazul atacului virusilor si infectilor, antioxidanti sunt "soldatii" consumati cel mai repede. In multe infectii, microorganismele sunt fie toxice in sine, fie ele insele produc toxine  prin ceea ce excreta. Acestea au nevoie de mai multi antioxidanti pentru a fi neutralizate. Intodeauna cand o infectie este grava, iti consuma protectia antioxidanta. Cand antioxidanti sunt consumati, apar simptomele de boala.

Toate toxinele sunt prooxidante, adica “inghit” cu nesat electronii pe care antioxidantii sunt gata sa ii ''doneze''. Asadar, toxinele oxideaza vitamina C sau alti antioxidanti (glutation, seleniu, vitamina E, vitamina A etc). De fiecare data cand aveam de-a face cu o infectie sau cu o intoxicatie cu otravuri, orice medicamente sau remedii aveti de gand sa folosim, intodeauna este de preferat sa incepem cu vitamina C. Este o regula faptul ca deficienta de vitamina C are un impact negativ asupra sistemului imunitar.

Vitamina C este un absolut virucid (distruge virusurile). Nu exista nici un singur virus care sa fie adus in contact direct cu vitamina C (in vitro sau in vivo) si sa nu fie 100% inactivat  sau distrus de catre aceasta. Singurele exceptii, in care s-ar putea sa nu se vada rezultate, sunt urmatoarele doua situatii: 
a)  nu a fost administrata destula vitamina C;
b) in unele cazuri cronice (hepatita cronica, boala Lime cronica, Sida cronica). In aceste situatii, se pare ca virusul sa invatat sa “se ascunda” perfect de antioxidanti. In sida, de exemplu, avem un ARN al unui virus incorporat in celulele sistemului nostru imunitar. Accesul aici va fi mai dificil. Totusi, daca tratamentul cu vitamina C va dura destul de mult timp cu doze destul de mari, s-ar putea remedia situatia siin cazulacestor boli grave. Acesta trebuie mentinut un timp pana cand celulele imunitare isi termina ciclul.
Vitamina C este legata de sistemul imunitar si de producerea de anticorpi, dar si de producerea de interferon (substanta proteica ce impiedica dezvoltarea virusilor); intareste celulele B si T ale sistemului nostru imunitar (limfocite). Singurul caz in care vitamina C va interfera cu alte terapii este situatia in care acele procedee sunt prooxidative, cum este cazul chimoterapiilor.

Se pare totusi ca hepatita acuta este una dintre bolile care se trateaza usor cu 70 de grame de vitamina C intravenos. In 3 zile bolnavul se simte bine, iar in 7 zile rezultatele de laborator sunt perfecte. Daca nu suntem destul de increzatori sa folosim doar vitamina C in videcare, putem folosi si celelalte terapii medicamentoase. Chiar si asa, daca folosim doze destul de mari de vitamina C, vindecam si boala si neutralizam si efectul toxic al celorlalte terapii.

Intoxicatiile cu monoxid de carbon sau ciuperci si muscaturile de insecte sau serpi veninosi sunt foarte toxice pentru orice organism viu. Insa, este incurajator faptul ca nu doar toxinele au efect (toxic!) rapid, ci si antioxidantii au efect (antitoxic!) la fel de rapid, daca sunt adminstrati in doze destul de mari si destul de repede. Spre exemplu, cat de toxica este otravirea cu ciuperci? Foarte toxica! Daca nu ne pierdem viata rapid, atunci sunt sanse foarte mari ca ficatul sa cedeze in scurt timp. Interesant, aceste otraviri au fost vindecate pentru prima data in urma  cu 70 de ani, de catre un francez care folosea un protocol combinat de  acid alfa lipoic  (extras din seminte de armurariu) si 3-4 grame de vitamina C. In acest fel a vindecat otravirile cauzate de una dintre cele mai toxice ciuperci cunoscute, Amanita phalloides. Pentru sustinerea acestei teorii, francezul era in stare sa isi dea si viata. La propriu! El isi incepea prelegerile dupa ce consuma 3-4 doze din aceasta ciuperca, dupa care bea imediat antioxidantii. Un gest nebunesc?! Sau o incredere oarba in propriile teorii si credinte?
Mai multe despre vitamina C si cancer gasiti aici

miercuri, 5 iunie 2013

Nutrientii, panaceu universal

 CATIVA NUTRIENTI ( VITB3, VIT C, ZINC, SELENIU, SI B COMPLEX) SA IMBUNATATEASCA SIMPTOMELE, BA CHIAR SA VINDECE MAJORITATEA BOLNAVILOR DIN SPITALELE PSIHIATRICE?
Nu vitaminele vindeca.CARENTA nutrientilor provoaca marea majoritate a simptomelor. Hrana vie, crudivora are nenumarati nutrienti per calorie. Odata ridicat nivelul de MICRONUTRIENTI (vitamine, minerale, fitonutrienti si enzime) in corp.....SANATATEA(starea normala) isi intra in drepturi. 

Nutrientii se gasesc in sol. In forme anorganice. Planta prin radacini si fotosinteza ii transforma pentru ca noi sa ii putem utiliza. Solul in care cresc culturile intensiva mai are 3 minerale (N, P, K).Daca nu aveti acces la niste fructe si legume 100% organice si doriti sa accesati ce va apartine de drept , adica SANATATEA DEBORDANTA, atunci o dieta crudivora plus cativa nutrienti esentiali ''sintetici''( Niacina, vitC, vit D3,Q10, ) cred ca restsbilesc echilibrele. Dozele recomandate sau care le iau personal.......nu vi le pot spune ca sa nu va sperii :))) Daca doriti sa aflati care sunt dozele ''eficiente'' sunt sigur ca puteti afla. Dozele recomandate de institutiIle de renume, sunt in mod INTENTIONAT atat de mici pentru a nu fi eficeiente. Si sa isi poata vinde miile de substante chimice care nu se gasesc in nici o planta sau aliment in stare naturala. Pentru ca pe acelea le pot ''patenta''


Vitaminele si mineralele sintetice au o singura problema. SUNT IZOLATE!!! Adica fara restul flavonelor si micronutrientilor nu se prea absorb si nici nu se asimileaza. Luate insa impreuna cu o dieta 100% crudivora ( fructe, frunze verzi blenduite, sucuri proaspat stoarse, germeni, etc) Corpul va putea sa folosesaca o parte mare din aceste vittamine si minerale.
O ultima recomandare NU CREDETI NIMIC DIN CE ATI CITIT !!!!!!! pana nu va mai documentati si va convingeti personal. Fiecare dintre noi e propriul sau doctor!!!!!! SANATATE MAXIMA!!!!

http://www.orthomolecularvitamincentre.com/a_hoffer_schizophrenia.php




luni, 3 iunie 2013

7 alimente care detoxifica ficatul



Ficatul este un organ foarte important in detoxifiere, care curata si purifica singele, filtrandu-l de substante toxice. Daca toxinele se acumuleaza peste masura in organism, ficatul  este suprasolicitat si fortat sa lucreze “peste program”. Prin urmare, “munca in exces” a ficatului nu ramane fara urmari, iar intregul organism poate avea de suferit, sanatatea fiind compromisa.

Datorita faptului ca ficatul este responsabil si de producerea bilei, este foarte important sa fie mentinut intr-o stare oprima de functionare. Fara un ficat functional corpul nostru nu numai ca nu se va putea detoxifia, dar nici nu va putea absorbi nutrientii din hrana, ceea ce va duce la un dezastru “general” pentru sanatate. 

 "Mii de enzime necesare proceselor biologice sunt construite in ficat”, scrie Dr. Karl Maret, facand referire la importanta unui ficat sanatos. 

Buna functionare a ochilor, inimii, creierului, incheieturilor, rinichilor si a tuturor organelor din corpul nostru, depinde de buna functionare a ficatului nostru. Asadar, in continuare vom enumera cateva dintre cele mai importante alimente care, consumate cat mai des posibil, redau ficatului nostru sanatatea debordanta. 

 1.Usturoiul contine numerosi componenti sulfurosi care activeaza enzimele din ficat, responsabile cu eliminarea toxinelor din corp. Acest “verisor al cepei” contine alicina si seleniu, doua substante care impreuna formeaza un fel de “scut de aparare” eficient in protejarea ficatului de toxinele invadatoare .

2. Grapefruitul este bogat in vitamina C si antioxidanti, nutrienti care curata ficatul. Cand este consumata impreuna cu fructul, pielita alba cu gust amar, potenteaza si fixeaza  in corp, mult mai eficient, nutrientii din fruct. Asemeni usturoiului, grapefruitul contine componenti care stimuleaza producerea de enzime oxidative in ficat. De asemenea, contine un flavonoid important (substante cu efect eficient asupra permeabilitatii vaselor capilare) care ajuta ficatul sa arda grasimile in loc sa le depoziteze. 


3. Ceaiul verde, fiind bogat in antioxidanti, elimina rapid grasimile din ficat si contribuie la buna functionare a acestuia. Aceasta bautura protejeaza ficatul de toxine care, in timp, s-ar putea acumula, declansand serioase probleme de sanatate.





4. Frunzele verzi (in special cele putin amare: papadia, rucola, cicoarea, spanacul, frunzele de patrunjel, telina, morcov) contin numerosi compusi ce neutralizeaza si elimina metalele grele care altfel se pot depozita in ficat. Astfel ca, pesticidele si ierbicidele au slabe slanse de a-si gasi “cuibul” potrivit in corpul nostru si, descurajate, vor “zbura” catre “tarile calde”! Frunzele verzi contribuie indirect la eliminarea toxinelor prin bila, fiind de ajutor formarii acesteia din urma.  

5. Avocado, bogat in precursori ai glutationului, protejeaza ficatul de supraincarcarile toxice si ii Unele studii au aratat ca o cura de o luna cu Avoado - cate una sau doua fructe pe saptamana - pot repara un ficat bolnav.
mareste puterea de eliminare a toxinelor.

6. Nucile contin o cantitate mare de L-arginina (un aminoacid) si acizi grasi Omega3, cu putere de detoxifiere a ficatului. Pentru a fi maxim de eficiente, nucile trebuie sa fie “nuci hidratate”, adica lasate in apa timp de cel putin 8 ore inainte de a fi consumate. Extrasul din coaja de nuca (sub forma de tinctura) este, de asemeni, un excelent remediu folosit in detoxifiere.



7. Turmericul este unul dintre cele mai puternice alimente din lume pentru mentinerea sanatatii ficatului. Acesta protejeaza activ ficatul impotriva efectelor daunatoare ale toxinelor si chiar regenereaza celulele sale. Acest praf galben-portocaliu curata ductele biliare si imbunatateste functionarea vezicii biliare, ceea ce stimuleaza atata detoxifierea, cat si absorbtia nutrientilor din hrana, atat de necesari in vindecare.

luni, 27 mai 2013

Motivatia= Nevoile x Cunostinta


Ce se intampla cu motivatia daca oricare din celelalte doua elemente din ecuatie are valoarea 0? Fara doar si poate, motivatia va fi 0!

Sa luam un exemplu usor. Daca  am face o vizita prin spitale, am observa cu usurinta ca acestea sunt pline de persoane care, pe de-o parte au multe nevoi (pentru ca altfel nu s-ar afla acolo), iar pe de alta parte nu au prea multe cunostinte despre functionarea si intretinerea corpului uman. Si daca informatia (cunostinta despre cum functioneaza corpul lor) nu ar fi  zero, cu siguranta in cel mai scurt timp ar iesi pe picioarele  de acolo si nu intre patru scanduri cum ies cei mai multi clienti fideli a respectivelor institutii ''prestigioase'' de altfel :).

Pentru asemena oameni in viitor ma gandeam sa le fac un cadou. Si catorva dintre ei poate un mp3 cu ''cunostinte'' :)  Si daca la plecare ar lasa dispozitivul impreuna cu o baterie noua la un alt ''ortac'' de incredere, am ajuta mai mult decat toti doctorii la un loc din acel spital.  Aceasta cu o investitie minima( poate mai mica decat o cutie de medicamente sofisticate)

La polul opus sunt tinerii. Acestia au capul plin de cunostinte. Insa corpul lor functioneaza inca pentru ca e in ''garantie''. Nevoile acestora sunt inexistente. ( Majoritatea dintre ei cunosc  efectele daunatoare ale fumatului , de exemplu, insa corpul lor nu ''se destrama'' asemenea fumatorilor trecuti de o varstra....

In concluzie Motivatia de a schimba ceva in stilul de viata. In a te opri din obiceiurile sinucigase, e direct proportionala cu NEVOILE si cu nivelul de CUNOSTINTA (informatii)


Primul capitol audio din cartea : Alimentele miracolul vindecarii.......

Partea a 2-aPartea a 3-aPartea a 4-aPartea a 5-aPartea a 6-aPartea a 7-aPartea a 8-aPartea a 9-aPartea a 10-a , Partea a 11-aPartea a 12-a,Partea a 13-a

sâmbătă, 18 mai 2013

Vindecă-te de cancer cu medicamentele lui Dumnezeu în trei săptămâni

 Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule și două lichide (sânge și limfă). Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa le spală de  toxinele rezultate în urmă funţionării celulelor și le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru ca acestea să le elimine din corp. Un nou-născut, pentru a crește, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit și să i se schimbe scutecele . Exact la fel stau lucrurile și cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) și de detoxifiere (prin limfă).
 Limfa este un lichid uleios și mai vâscos decât sângele care are o “problemă”: este staționar în corpul nostru, adică nu este împins (pompat) de către niciun organ, așa cum este sângele de către inimă. Iar pentru a-l ajuta să circule este nevoie de mișcare fizică, întrucât antrenamentul mușchilor îl pune în mișcare. Acesta este unul dintre motivele pentru care transpirăm imediat ce începem să alergăm. Sistemul limfatic începe să se miște, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea - și toate organele care alcătuiesc corpul uman - sunt fiecare “o grămadă” de celule.
  Sângele are un pH de 7,35 - 7,45: așa a fost creat și, prin urmare, așa trebuie să rămână! Dacă se întâmplă ca pH-ul să scadă, în aproximativ patru minute corpul trebuie să îl ridice din nou la aceste valori, indiferent de situație; altfel, viața ar înceta în corpul respectiv. Fructele și legumele consumate în stare crudă acidifică sângele foarte puțin. Aceleași legume, de această data gătite, induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere și coacere, îl acidifică mult mai mult. Proteina animală induce o aciditate și mai mare. Alimentele procesate și rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare.
 Cum spuneam, sA¢ngele are la dispoziție patru minute să ajungă la un pH de 7,35; dacă are doar putină aciditate de neutralizat, acesta va folosi mineralele-baze din corpul nostru (calciu și magneziu luate direct din oase și dinți), ceea ce duce, în timp, la slăbirea densităţii osoase. Spuneam mai devreme că sângele alimentează și este în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face că să scape rapid de aciditate și să rămână alcalin? Aruncă toată aciditatea pe celule! Și la mulți dintre noi face acest lucru de trei ori pe zi.
 
 Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (în care este prezent oxigenul), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite și „uzine energetice”, deoarece conțin enzimele oxido-reducătoare necesare respirației).
 Acum, imaginați-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este prezent  în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă  și devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-și energia prin fermentație. Aceasta este o celulă canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toți avem între 1.000 și 10.000 de celule canceroase în corp. Însă, un sistemul imunitar sănătos le distruge. În cazul acesta, se ridică următoarea întrebare: “Atunci de ce cancerul face așa de mari ravagii? De ce nu suntem protejați cu toții de propriul sistem imunitar?”

 Aici intervine partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, știe că va fi decimată de globulele albe și găseşte o cale prin care să devină invizibilă pentru sistemul imunitar: se camuflează! Se înveleşte cu niște celule normale și sănătoase care aparțin corpului (celule trofoblaste) și astfel sistemul imunitar  este “orbit”, nu vede ce se găsește înăuntru.
 Exact același lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoția, declara într-un articol din jurnalul medical Lancet: “Între celulele canceroase și anumite celule preembrionare caracteristice fazei inițiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă”.
 Celulele stem sunt niște celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare și testicule (pentru a crea viață) și 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de țesut deteriorat în caz de accident).
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta crește exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se oprește din creștere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcționeze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită “tripsină”. Această enzimă oprește din creștere placenta. Până în a noua lună, creșterea placentei este foarte lentă. În luna a noua, pancreasul fătului - care lucrează deja la capacitate maximă -, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odată placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) și sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declanşând imediat durerile nașterii; practic, îl dă afară pe ”parazit”. Interesant,  nu-i așa?
 Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră (în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi și mai au și pancreasul slăbit), pancreasul nu produce suficient de multă tripsină nici măcar pentru digestie, deci în niciun caz nu mai are  “puterea” să distrugă învelisul (placenta) sub care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar.  Acesta este motivul pentru care creșterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viaţă” și de obiceiurile alimentare.
 Studiile medicale au demonstrat că celulele canceroase au nevoie de zece  ani de divizări și multiplicări până când pot fi observate cu aparatele medicilor şi stabili diagnosticul “cancer în faza I”. Dacă în acești zece ani ținem câteva posturi în care nu mâncăm nimic de origine animală, toată tripsină disponibilă merge și digeră învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe. Aşadar, un simgur post religios ne poate vindeca de cancer fără că noi să știm acest lucru! 
 
 Ce fac chimioterapia și radioterapia?  Omoară celule canceroase! Până aici, totul pare în regulă. Însă aceste terapii mai nimicesc și celule sănătoase. Haideți să trecem cu vederea și acest aspect. Dar fiți atenți: chimioterapia și radioterapia paralizează globulele albe. După prima sedintă de chimioterapie, acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu. În multe fructe și legume există niște ”coloranţi” care sunt, de fapt, niște otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu (licopenii și antocianinele), cel portocaliu (caroten) și galben.

Să vedem modul de funcționare. Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-și produce energia, întrucât o produc prin fermentație, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, sau polizaharidele din frunzele verzi (salată, varză, spanac) concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma și resveratrolul și celelalte substanțe anticancerigene din frunzele verzi și vor muri “pe capete”.
 În asemenea boli degenerative sunt recomandate sucurile verzi, întrucât în felul acesta cantitatea de nutrienți care ajunge în sînge (și deci la celule) este mult mai mare. Se poate bea sucul de la 4 verze într-o zi însă, dacă le-am consumă integral, absorbția ar fi îngreunată din cauza fibrei celulozice. Iar volumul pe care l-ar ocupă nu este de neglijat!
Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula canceroasă am distrus-o, dar  în locul ei a rămas un lichid foarte toxic. Această otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic. Există două plante esenţiale care pun în mișcare limfa: lămâia și echinaceea. Consumul zilnic a 3-4 lămâi stoarse și diluate cu apă, împreună cu 2-3 lingurițe de pulbere de echinaceea asigură mișcarea sistemului limfatic care preia lichidul toxic și îl duce în ficat.
 Ficatul amestecă această otravă cu bila și o varsă în intestin. De acolo merge în colon și asteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi și otrava și o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
 Soluția salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des și apoi să scoatem imediat din intestine lichidul toxic. Clismele cu cafea fac acest lucru. Dacă bem cafeaua, această stimulează rezervele de glicogen din ficat și ne dă un “boost” de energie (energie “stimulată”), dar dacă o folosim ca și clismă, stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase). Bila se combină cu cafeaua în intestin și colon și este eliminată imediat din organism.

 Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol și zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm  celulele canceroase până dimineață. Apa cu lămâie și echinaceea duc - prin mișcarea limfei - otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, oprind reabsorbţia lor din colon.